Dygtige folk og deres hjemmesider – Kunder

Brand Design

Dygtige folk og deres hjemmesider – Kunder

Brand Design

Brand-Design Web Design er dygtige og kompetente web udviklere fra Kolding. De bygger flotte hjemmesider i CMS systemet WordPress. De tilbyder også SEO (Søgemaskineoptimering). Skal i have lavet søgemaskineoptimering og vil i gerne placeres godt i Google, er Brand Design et godt bud.

Rene Asmussen.com

Rene Asmussen is a creative and artistic photographer. His style is very surreal and artistic. Do you love creative photos, check his homepage og his creative blog.

Bryllupsfotograf voresstoredag.dk

Kig ind på Danmarks bedste bryllupsfotografer vores store dag. Se de flotte og kreative bryllupsbilleder. Læs med på bloggen om de nyeste fotoserier fra smukke danske bryllupper. Bryllupsfotograf Vores Store Dag laver billeder på Sjælland, Fyn og i Jylland. Alle er uddannede og dygtige fotografer med masser erfaring. Skal i have bryllupsbilleder med smukke fotodetaljer fra bryllupsfest, brudekjole, vielsesringe osv. Se hjemmesiden.

Bryllupsfotograf Forevigt.dk

Professionel landsdækkende bryllupsfotograf, der laver meget personlige og spændende bryllupsbilleder i hele Danmark. En fotograf til bryllup der laver unikke bryllupsbilleder med kant. Forevigt.dk er super dygtige til at fange smukke bryllupdetaljer.  Se alle deres flotte bryllupsfotos på deres hjemmeside. Forevigt har vundet internationale priser for deres smukke bryllupsportrætter.

Bryllupsfotograf.me

bryllupsfotosKreativ bryllupsfotograf med stor erfaring. Smukke bryllupsfotos i en anerledes og utraditionel billedestil. Landsdækkende fotoservice med speciale i fotokunstneriske bryllupsbilleder. Uddannet fotograf til anerledes bryllupsfotos. Læs mere på deres bryllup blog.

Bryllupsfotograf.info

Se en liste med dygtige fotografer der laver forskellige fotografiske opgaver. Der er portrætfotografer, modefotografer, reklamefotografer, erhvervsfotografer, kunstfotografer og selvfølgelig bryllupsfotografer. Bryllupsfotografering ved bryllupsfotografer i en meget unik og anerledes samt spændende fotografisk stil. Sjove og personlige bryllupsfotos fra hele Danmark. Læs mere på foto bloggen.

Bryllupsfotografen.net

Bryllupsfotografen fra Sjælland der laver anerledes og specielle bryllupsbilleder fra alt fra slotsbryllupper til forsamlingshuse. Fotograferne har masser af rutine og super gode ideer. Det er smukt at opleve de unikke og kreative bryllupsfotos i deres foto galleri på deres flotte hjemmeside.

Twitterland.dk

Twitterland skriver at Twitter er ingen ny og revolutionerende kommunikationsform. Men Twitter er simpelt meget enkelt og særdeles hurtigt. Derfor er det er markedsføringsredskab, der er kommet for at blive. Twitter er også genial at bruge i SEO sammenhæng. I følge twitter selv øges mængden af twittere med 5-10.000 om måneden. Læs mere på twitter bloggen.

Dfrc.dk

CMS webdesignMed et flot Webdesign bygget sammen med en god Webshop løsning, har man et godt udgangspunkt for succes med sin Internet handelsløsning. Skal din hjemmeside appellere til din målgruppe, så skal du tænke over dit webdesign, udtryk og brugervenlighed. Professionelt flot Webdesign til CMS, hjemmesider og Webshop.

Fusionweb.dk

WebbureauOvervejer du at få en hjemmeside i et responsivt design? Webdesign, der er tilpasset diverse digitale platforme, hvad enten det er mobiler eller tablets. Webbureau med speciale i webdesign, søgeoptimering og markedsføring på nettet. De har flere års erfaring med webdesign, udvikling og design af hjemmesider samt webshops.

Forlaget-elephant.dk

Velkommen til Forlaget Elephant, På dette site kan du læse om og bestille udgivelser fra Forlaget Elephant. En elefant – to elefanter er et engangshæfte om navneord på 32 s. Materialet er tænkt som klassens udgangspunkt.

Web-com.dk

Inviter andre mac brugere til en hyggelig eftermiddag/aften – og spar samtidig penge! Al undervisning foregår på den mac du bruger til daglig!
Nogle gange bruger jeg tastaturet/musen – det er en blanding af at vise dig – og selv prøve det. Har erfaring for at det giver det beste udbytte.

Fu-lolland.dk

Folkeuniversitet Lolland arbejder på at gøre ny forskning tilgængelig for befolkningen på Lolland og alle andre interesserede. Gennem de seneste årtier er islam og muslimer blevet sat i tale som en trussel mod Danmark og det danske, og det er nu ikke længere forbeholdt Dansk Folkeparti at fremføre sådanne argumenter. Men hvad er det vi taler om?

finefoodfestival.dk

Gastronomi og spændende madprodukter fra danske producenter er i fokus, når Fine Food Festival for første gang slår dørene op! Vi har samlet de bedste fine food, så man kan opleve dem på én gang, smage på det hele og købe produkterne med hjem. Målet med Fine Food Festival er først og fremmest at sætte den gode madoplevelse i højsædet.

tekstil-hs.dk

Tekstilhåndværkerskolen tilbyder en to-årig uddannelse, hvor du får mulighed for at lære alt det grundlæggende indenfor Beklædningsdesign, Modelkonstruktion og Dameskrædderi. I det rigtige sammenspil er de tre elementer forudsætningen for at skabe beklædning af høj standard.

humanistiskdebat.dk

Vi kan afklare vore livsanskuelsesproblemer ved hjælp af elementær fornuft, fantasi og erfaring. Det er jo i øvrigt de samme elementer vi bruger i vort dagligliv, så hvorfor ikke også benytte disse elementer, når vi vil forsøge at danne os et livssyn. En konstruktiv fantasi, rationalitet, kontrollerede erfaringer og et modent følelsesliv udgør et fundament, som vi kan bygge videre på.

biotekcenter.dk

Velkommen til Biotekcenteret. Som mennesker er vi mere resistente mod et bestemt stof end de bakterier, vi vil bekæmpe. Dette stof kan derfor anvendes som et antibiotikum. Med andre ord er både vi og vores børn allerede antibiotika-resistente! Problemet med antibiotika-resistens hos sygdomsfremkaldende bakterier er dog et alvorligt og voksende problem.

Greenland-photo.dk

Som fotograf lærer du at lave digital billedbehandling. I får adgang til super effektive værktøjer, som Adobe Photoshop og Adobe Lightroom. Digital billedbehandling benyttes idag stort set på alle billeder, der leveres til hjemmesider, sociale medier, tryksager og nyhedsmedier. Det gør fotografens arbejde nemmere end for 20 år siden i mørkekammeret. Læs mere på Greenland Photo.

macca.dk

Hvad er webshop SEO og hvorfor nævner vi det her? Hos Macca Web arbejder vi med SEO hvor vi især specialiserer os i at søgemaskineoptimere webshops. Der findes mange webshops i Danmark og det er ikke alle, der kan ligge på side 1. Vores mål er at optimere jeres hjemmeside specifikt til nogle bestemt udvalgte søgeord og derigennem sørge for i bliver fundet under disse. Læs mere om Macca her.

jobinvest.dk

Planlaegning og gennemforelse af kompetenceudvikling, malrettet de enkelte virksomheder og deres ansatte. Rekruttering og uddannelse/opkvalificering af nye medarbejdere. Udvikling og gennemforelse af kurser for
ivaerksaettere. Udvikling, ledelse og deltagelse i projekter og netvaerk Virksomhedsoplysninger. Læs mere om Jobinvest her.

jorgedegas.dk

I perioder har Jorge turneret intenst, og har bl.a. spillet på “Montreux-festival”, “Free Jazz” og “Rock in Rio” i Rio de Janeiro, på store festivaler i London, Paris, København, Berlin, Nice, Nyon, Cascais og mange andre steder. Jorge Degas har medvirket på hundredvis af cd’er som studiemusiker og gæstekunstner, og har også komponeret musik til film og tv. Læs mere om Jorge Degas her.

kildall-online.dk

Kildall online markedsføring hvor ideer bliver til virkelighed. Kildall er eksperter i web design, fotografering, SEO, social profilering og selvfølgelig online markedsføring. Herudover arbejder vi med Google Adwords, Linkedin, Facebook og YouTube annoncering.

promsandweddings.dk

When selecting a wedding videographer, interview as many candidates as possible and look at samples of their work. The quality in the editing and sound is important when it comes to videographers. Also, you definitely want to make sure the finished product is delivered to you either in DVD or digital form. Look for a videographer who meets all technical requirements. Beyond that, listen to your heart. More about weddings here.

Weddingday.dk

Your wedding day is always something special. Then make sure to make it special. When you are getting married you should pick a festive theme for your wedding. Having a themed wedding adds interest to your special day. See great photos from real Danish weddings here.

Bryllupsmagi.dk

Danmarks største bryllupsunivers med magasiner, bryllupsmesser og online inspiration. Her mødes brudepar og leverandører fra hele landet.Velkommen til et af danmarks største bryllupsforums med tips og tricks til bryllupsplanlægning, info om uddøende bryllupsmesser og online inspiration. Her mødes brudepar og leverandører fra hele landet. Læs alt om bryllup og bryllupsfotografering lige her.

Nyt køkken eller badeværelse??

Hos Kolding køkken og bad center får i den bedste service og super kvalitet. Et køkken er familiens samlingspunkt og det sted man gennemsnitlig opholder sig mest med familien. I Kolding leveres både specialbyggede snedkerkøkkener, flotte badeværelser og garderobe.