Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt – det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Afskærmning kan virke meget simpelt, men der er nogle aspekter, som du bør overveje, hvis det skal udføres, så du oplever det maksimale udbytte af afskærmningens funktioner og æstetik. Hvis du sender børnene ud i haven med direkte adgang til den store trafikkerede vej, så kan en afskærmnings funktion hjælpe med at forøge sikkerheden.

Find forskellige afskærmningstyper

Der findes et hav af forskellige varianter af afskærmning, selvom der er nogle helt traditionelle valg på området, som oftest ses i bybilledet. Valget af design og funktionalitet afhænger i den grad af, hvilket materiale som afskærmningen er fremstillet med.

Du kan finde afskærmning i stål, glas, træ, plastik og mange andre praktiske, smarte og nyttige materialer. Valget af afskærmning skal træffes ud fra to forskellige parametre. Du skal ind tænke kombinationen af funktionalitet og æstetik, da en afskærmning også har en visuel indvirkning på produktets placering. Afskærmning i standard eller tilpasset design efter eget valg præsenteres på By Bangs websted, så du selv kan vælge, hvordan afskærmningen skal se ud, og hvilket materiale der vil passe dig og dine behov bedst.

Anvend afskærmning til forskellige formål

Det kan også være, at der i kommunen er et fodgængerområde, der bør markeres med afskærmning. Her er det oplagt, hvis dette udføres med afskærmning i stål, da det er den bedste måde at løse denne udfordring.

Det kan også være, at du står midt i et stort projekt med bygning af boliger, der har behov for en smart løsning indenfor afskærmningsuniverset, så beboerne i de tætbeboede bygninger opnår privatliv. Du kan med fordel undersøge de forskellige afskærmningstyper, så du ved, hvilke fordele der er ved dem hver især.