Til dig der spiller og gamer i din fritid, kan gamer briller være en mulighed for at forbedre din oplevelse endnu mere. For dem som gamer flere længere tid i løbet af dagen og aftenen, kan det blive hårdt for øjnene at kigge på skærmen efter noget tid. Det er på grund af det blå lys fra skærmen, som kan være anstrengende for øjnene. Dette bliver især værre hvis man sidder i mørke, så det blå lys påvirker øjnene endnu mere. Du kan med et par blåt lys briller, undgå at få hovedpine og spændinger og smerter i øjne og hoved. Derudover kan det også hjælpe dig med en bedre og dybere søvn, og hjælper dig med at falde i søvn hurtigere.

Men for at undgå dette, er der blevet lavet blåt lys briller. Som er helt almindelige briller, men med et filter til blåt lys, som på den måde kan skåne øjnene for skærmens usunde lys. Brillerne kan fås både med styrke og uden, så du kan skifte dem ud med dine almindelige briller, eller sagtens kunne bruge dem selvom du ikke normalt bruger briller. Derudover gør brillerne ingen forskel for dit syn, ud over at skærmen kan virke en smule varmere i lyset. Ellers gør det ingen forskel for din spille oplevelse.

Når du skal til at vælge hvilke briller du skal have, er der en del forskellige at vælge imellem. Du kan få hjælp til hvilke du skal vælge, gennem en oversigt over de forskellige muligheder for gamer briller. Der er nogen der er lavet i letvægtsdesign, forskellige farver, størrelser og priser. Der er også nogle briller som blokere for mere blåt lys end andre. Dette gør en forskel for prisen, men afskærmer også dine øjne endnu mere, hvis det er hvad du har brug for.