Vil du gerne vide hvordan du nemt kan overføre billeder fra Samsung til PC? Så er du kommet til den helt rette artikel, for her får du nogle hurtige fif til, hvordan du gør netop det. Læn dig tilbage og se mere om hvordan du overfører kontakter fra Samsung til PC.

Find opladeren frem

Hvis det er en lidt nyere model indenfor Samsung telefoner, som du benytter, så har dit opladningskabel faktisk to funktioner. Det er både et opladningskabel og en måde hvorpå du kan forbinde dine mobilenheder til andre enheder, som for eksempel din PC.

Prøv blot at fjerne adapteren fra din oplader og stik det lille USB-stik i din PC og den anden ende i din mobil. Ofte vil computeren helt selv tilbyde at overføre dine billeder og videoer til PC’en. I så fald giver du blot tilladelse til det.

Andre gange skal du selv ind og lede efter filerne på din computer. Din mobil vil være installeret som et eksternt drev, så længe den er forbundet med ledningen. Og når du har fundet frem til det rette drev er det blot om at overføre filerne til en mappe, du har liggende på din PC.

Send direkte til skyen

Ofte har vi egentlig ikke lyst til at have vores billeder liggende på computeren men vil hellere have dem i en eller form for sky-service, som vi har købt plads på til at opbevare vores dyrebare minder i form af billeder. I stedet for først at overføre dine billeder fra Samsung telefonen til din PC kan du helt springe computeren over.

Overfør billederne direkte fra din mobil til skyen ved at downloade en app for den sky-enhed, du benytter. Nogle gange kan du også simpelthen ’dele’ dine billeder med app’en og dermed hurtigt uploade dem i skyen.